VoIP telefoon systemen van InfraIT; voor alle bedrijven in Brabant

InfraIT

VoIP (Voice over IP)

Voip telefoon en Ict-oplossingen op maat, voor het mkb in Brabant. InfraIT is uw qualified partner...

bel InfraIT nu: 013 – 711 4444

./wp-content/uploads/2019/06/Voip-van-InfraIT5.png

Sinds 2003 is hosted VoIP (Voice over IP) voor InfraIT een belangrijke dienstverlening waarmee we, door de jaren heen, een uitstekende reputatie hebben opgebouwd bij kleine en grote ondernemingen in Brabant en omstreken (MKB).

Bellen met het Xelion hosted VoIP Phone systemen van InfraIT biedt heel veel voordelen. U bespaart op kosten, bent altijd en overal bereikbaar op uw vaste telefoonnummer en u kunt telefoontjes professioneel afhandelen op uw PC of laptop. Daarnaast zijn onze moderne VoIP telefooncentrales zeer flexibel, betrouwbaar en naar wens (ook zelf) te configureren.
De InfraIT Groep is een onafhankelijke, hoofdzakelijk in Brabant opererende, ICT-dienstverlener voor het MKB. Wij kunnen u, naast hosted VoIP, een compleet ICT portfolio leveren.

Klanten kiezen steeds vaker voor InfraIT omdat we, naast VoIP, alle belangrijke ICT diensten en oplossingen op maat leveren; bewezen kennis en ervaring kunnen inbrengen. Daarnaast zijn we groot geworden door bescheiden te blijven en slaat ons ‘man-in-the-middle’ concept erg goed aan bij het mkb. Nee, dit gaat niet over hackers; dit gaat over de menselijke maat van automatisering. Echte mensen, onze deskundigen (van oa. de helpdesk, maar ook onze ingenieurs en systeembeheerders) staan u -naar wens- dagelijks bij ter ondersteuning. We bieden u hetzelfde gemak, de zekerheid, de oplossingen en de continuïteit die grote bedrijven hebben met een eigen (kostbare) ICT-afdeling. En dat alles voor een schappelijk prijs..!

Bij InfraIT hoeft u dus, als klant in brabant, echt geen uitgebreide kennis van ICT of VoIP telefonie te hebben om toch een up-to-date, eigentijdse ICT aanpak te kunnen realiseren.
Kortom: daar waar onze concurrenten steeds verder de gebruikers-interfaces automatiseren (en u steeds gedwongen wordt tot bijscholing) kiest InfraIT juist voor de menselijke aanpak. Laag drempelig en brede ondersteuning. U kunt zich hierdoor gewoon weer concentreren op uw eigen werkzaamheden.
Dat is de kracht van InfraIT; onze ICT oplossingen op maat en u kunt daarmee uw voordeel doen.

Naast hosted VoIP biedt InfraIT een breed palet aan ICT diensten/services: van een eenvoudige PC of laptop tot volledige (turn-key) ICT oplossingen, inclusief WIFI, high-speed glasvezel-internet, modern systeembeheer, domein en webhosting + aanvullend web-development en eigen repaircenter. >> lees verder

./wp-content/uploads/2019/06/Xelion-Voip-solutions-01skb.jpg
./wp-content/uploads/2019/06/Xelion-Voip-solutions-03skb.jpg
./wp-content/uploads/2019/06/Xelion-Voip-solutions-02skb.jpg

VoIP, Voice over IP


VoIP is voor InfraIT een essentiële dienstverlening; waarmee we door de jaren heen een sterke reputatie hebben opgebouwd, bij kleine en grote ondernemingen. Sinds 2003 is de InfraIT Groep een onafhankelijke, Brabantse ICT-dienstverlener voor het MKB. Wij kunnen u – naast VoIP telefoon systemen- een compleet ICT portfolio leveren.

VoIP (voice over IP)

omvat de overdracht van spraak- en multimedia-data via Internet Protocol (IP). VoIP wordt mogelijk gemaakt door een verzameling technologieën en protocollen die worden gebruikt om spraakcommunicatie via internet, lan- en Wan netwerken aan te bieden. VoIP omvat de levering van communicatiediensten (spraak, fax, sms, voice-messaging) via internet, in plaats van via het openbare, geschakelde (deels analoge) telefoonnetwerk.

Xelion hosted VoIP telefoon systeem

van InfraIT biedt heel veel voordelen. U bespaart direct op kosten, u bent altijd en overal bereikbaar op uw vaste telefoonnummer en u kunt telefoontjes professioneel afhandelen op uw PC, laptop, tablet en telefoon. Uw PC wordt een telefoon met uitzonderlijk veel mogelijkheden door toevoeging van een USB-hoorn of headset. Voor maximale flexibiliteit kunt u ook voor VoIP geschikte telefoontoestellen aansluiten, of zelfs uw smartphone aansluiten op de VoIP telefoon centrale van InfraIT.

VoIP met Xelion

is speciaal ontwikkeld voor de mkb-er die optimaal bereikbaar wil zijn en graag op zijn telefoonkosten wil besparen. Xelion is de software telefoon centrale. Al snel het kloppende hart in uw bedrijf. Eenvoudig in gebruik en beheer en kent lage investerings- en gesprekskosten.
VoIP met Xelion is eenvoudig schaalbaar waardoor zowel grote als kleine ondernemingen hier baat bij kunnen hebben.

Zakelijke telefonie met Xelion

De levensader van elk communicerend bedrijf. Xelion is in de wereld van VoIP telefonie dé hosted telefonie-oplossing uit de cloud. Met Xelion hebben bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde. Een optimaal bereikbare organisatie met medewerkers die altijd en overal met VoIP kunnen bellen. Zowel met de vaste telefoon, PC, laptop als met de smartphone.
Naast de VoIP-telefoon is VoIP ook beschikbaar op de werkplek pc’s en andere internettoegangsapparaten. Oproepen en sms-berichten kunnen via mobiele apparatuur of via wifi worden verzonden.
Met VoIP van InfraIT kunnen moderne communicatietechnologieën (waaronder telefoons, smartphones, spraak- en videoconferenties, e-mail en aanwezigheidsdetectie) worden aangestuurd en verwerkt met behulp van één enkel communicatiesysteem.

Handige MKB Functies

Met de speciale mkb-functies is uw kantoor altijd bereikbaar. Alle gesprekken worden standaard opgenomen en kan de telefoniste via haar PC meerdere gesprekken tegelijk afhandelen.

Optimaal bereikbaar

Alle medewerkers, waar dan ook waar ter wereld, kunnen zich eenvoudig aanmelden op de telefooncentrale en gratis onderling bellen. Met de handige presentielijst kunnen uw medewerkers snel zien wie er wel en niet bereikbaar is.

Geavanceerde PC Software

Uniek aan Xelion is het ultieme gebruikersgemak gecombineerd met de meest geavanceerde technologie van dit moment.
Er zijn geen gebruikerstrainingen nodig als u overstapt op Xelion; slechts een korte instructie is genoeg om snel aan de slag te kunnen.

De software

voor de geavanceerde PC telefoon wordt gratis met Xelion meegeleverd. De Java software werkt vlekkeloos op Windows, Mac OS-X en Linux systemen.

Laat alle telefoons tegelijk rinkelen

Na werktijd zijn er misschien nog mensen op kantoor.
Het Xelion antwoordapparaat (standaard) is ingeschakeld. Toch kunnen dan bijvoorbeeld eerst alle telefoons 10 seconden rinkelen om evt. presentie te checken.

Bel namens diverse bedrijven of afdelingen

Je kunt zien voor welke organisatie wordt gebeld. Zodoende kan een receptionist(e) de telefoon voor meerdere organisaties of afdelingen tegelijk opnemen.

Presentielijst

Elke collega kan zien wie aanwezig is, wie telefoneert of niet gestoord wil worden. Met Xelion is het geen probleem als uw bedrijf vanuit meerdere vestigingen werkt.

Handel gesprekken passend af

Xelion wordt geleverd met een PC telefoon die ook als een systeemtoestel werkt. Je kunt er meerdere oproepen tegelijk mee afhandelen. Dit is een faciliteit die alleen bij dure centrales wordt geleverd.

Elk gesprek wordt opgenomen

Of je nu met een klassieke telefoon, DECT telefoon, mobiele telefoon of PC telefoon belt; ieder gesprek wordt automatisch opgenomen en kan worden afgeluisterd. Afspraken worden zo zorgeloos en effectief vastgelegd.

Integratie van analoge telefonie

InfraIT is een specialist op het gebied van analoge telefonie implementatie binnen een digitaal VoIP netwerk. Door de jaren heen hebben wij voor de meest voorkomende situaties goed werkende oplossingen bedacht en gerealiseerd.

Kostenbeheersing

Was het vroeger vaak ad hoc toevoegen van digitale telefonie; tegenwoordig zit VoIP besloten in het communicatie-concept van een bedrijf wegens bewezen betrouwbaarheid en kostenbeheersing. Vaak zijn er kostenbesparingen met VoIp bellen te behalen tot wel 60% in vergelijking met ‘ouderwets’ analoog bellen.
VoIP centrales zijn ook aanzienlijk goedkoper; zowel in aanschaf als in installatie en onderhoud. Een en ander hangt samen met abonnementsvorm, bel-volumes en grootte van het VoIP netwerk. Vraag InfraIT naar de kosten-details.

24×7 bereikbaarheid

is tegenwoordig de nieuwe standaard. Zelfs als u dagelijks in uw bedrijf nog een ‘van 9 tot 5’ scenario draait dan is continuïteit zeker ook hier van groot belang.
Het voordeel van een vaste ICT-partner is evident: bij noodsituaties (bv. door blikseminslag, uitval elektriciteit, internet of andere schade) kan InfraIT direct nieuwe of vervangende apparatuur leveren en installeren; wij kennen immers uw situatie en kunnen hier snel op inspelen.
Computer/ communicatie systemen zijn complexe apparaten en kunnen op elk moment van de dag problemen ondervinden.
Gelukkig is er een oplossing: InfraIT IT Beheer & Helpdesk.

./wp-content/uploads/2019/06/Xelion-Voip-solutions-04skb.jpg
./wp-content/uploads/2019/06/Xelion-Voip-solutions-06skb.jpg
./wp-content/uploads/2019/06/Xelion-Voip-solutions-05skb.jpg

Overige dienstenSysteembeheer door InfraIT

Alle handelingen, installaties, configuraties, updates en modificaties -noodzakelijk- om het communiceren tussen mensen, mens en machine, machine en machine zo goed mogelijk te faciliteren. In de breedste zin van het woord betekent dit dat onze systeembeheerder alle computer-, netwerk- en server-gerelateerde systemen binnen uw mkb bedrijf professioneel kan opzetten, installeren, configureren en uiteindelijk ook onderhouden.
Gelukkig kan systeembeheer door InfraIT vaak ‘remote’ geschieden. Hierdoor hoeft onze systeembeheerder niet altijd op de locatie van de klant te komen. Daardoor werken we ook graag en effectief voor het mkb buiten de regio brabant…en…nog steeds voor een schappelijk prijs..!.

Repaircenter

InfraIT beschikt over een goed uitgeruste Technische dienst en Repair Center.
We kunnen hier allerlei reparaties verrichten. Hardware upgrades en technisch onderhoud wordt (mbt. oa. systeembeheer) iedere dag uitgevoerd voor onze klanten.
Uw Pc te traag of kapot? We halen deze eventueel op; u krijgt een offerte en we verzorgen naar wens ook weer de retourlevering.

Webdesign- & Hosting

Merqurius biedt al jaren aanvullende IT-services voor klanten van InfraIT.
Wij zijn een full service Webdevelopment-Buro en een volwaardige partner/dochter van InfraIT. Daar waar de technische know-how van InfraIT specifieke web-based ondersteuning behoeft; komen we in beeld. We bieden een breed scala mediale- en additionele diensten. Wij houden ons graag bezig met het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van creatieve oplossingen in relatie tot internet. lees verder…

Hard- & Software oplossingen

Er is veel computerapparatuur te koop. Maar welke is het best geschikt voor uw organisatie? En hoe is de hardware voorbereid op toekomstige ontwikkelingen en uw behoeften? Bij InfraIT adviseren wij u graag bij de aankoop van betrouwbare computerapparatuur waar u lang gebruik van kunt maken. De prijs-kwaliteitverhouding speelt daarbij een essentiële rol. lees verder…

BereikbaarheidInfraIT groep
InfraIT
Nijverheidsweg 26-08,
5071 NK Udenhout
tel: 013 – 711 4444
InfraIT groep
administratie
tel: 085-7600140
helpdesk
tel: 013-7114444
mail: info@infrait.nl
openingstijden
werkdagen
9.00 tot 17.00 uur
bezoeken:
uitsluitend na afspraak.
telefoon
013-7114444
085-7600140

InfraIT contact formulier

InfraIT contact formulierPrivacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other